TAXI IN VEENENDAAL?

BEL: 0318 - 550 000

Deeltaxi Veenendaal: voor ritten binnen Veenendaal én naar Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede!

Taxi Leewis introduceert Deeltaxi Veenendaal

Leewis Personenvervoer was al bezig met het voorbereiden van een betaalbare taxiservice van en naar het Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) in Ede. Door het plotseling wegvallen van Regiotaxi Gelderland wordt dit versneld geïntroduceerd én uitgebreid.

Ook Deeltaxi in Veenendaal

Niet alleen naar het ziekenhuis maar ook voor ritten binnen Veenendaal kunt u Deeltaxi Veenendaal bellen. De deeltaxi rijdt op werkdagen van 10:00 tot 15:30 en van 18:00 tot 21:00 uur. In de daluren dus, vandaar het scherpe tarief.

Tarieven

Omdat het gecombineerd vervoer is kan dit aangeboden worden voor  € 5,00 per passagier per rit binnen Veenendaal en voor € 8,00 per passagier per rit Veenendaal-ZGV of ZGV-Veenendaal. Voor rolstoelgebruikers is dit € 9,00 resp. € 12,50.

Reserveren

Er kan telefonisch gereserveerd worden,  via 0318-550 000, tot 1 uur van te voren, op basis van beschikbaarheid, op hele en halve uren. Vol is vol maar er wordt natuurlijk gestreefd naar voldoende beschikbaarheid.

Kwartier voor-kwartier na

De deeltaxi kan voorrijden van een kwartier voor tot een kwartier na de rittijd. Als u uw (mobiele) nummer doorgeeft bij aanmelding volgt er een melding als de chauffeur in aantocht is.

Flexibel

Omdat de route Veenendaal – ZGV vaak wordt gereden hoeft er doorgaans niet lang gewacht te worden op een terugrit. Als er eerder een taxi is die teruggaat naar Veenendaal, en er is ruimte dan  kunt u natuurlijk instappen.

Reserveren: bel 0318-55 00 00

Vervoer voor iedereen!